ACTIVITATS ESCOLARS

A AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT, SL ens hem especialitzat en fer contents a Tots aquells nens i nenes que venen a realitzar sortides d’un dia, colònies, estades sense activitat dirigida, festes i esdeveniments a qualsevol dels nostres espais de lleure. Aquest proper curs 2021-2022 ampliem el ventall i adaptem els serveis per desplaçar-nos si cal també al vostre centre amb un munt de temàtiques més!

Casa de colònies El Castell Vell (Llinars del Vallès)

Espai de Natura i Lleure El Cabirol (Vallgorguina)

Masia Can Montclús (Sant Esteve de Palautordera)

Masia Can Llança (Sant Julià d’Alfou, Sant Antoni de Vilamajor)

El nostre objectiu és que després de dir realitzar els nostres serveis, aparegui una mescla d’alegria, satisfacció i, per què no, un mica d’enyorança per deixar enrere una jornada especial com la que han viscut a els i els participants. Per aquest motiu, ens agrada treballar en estreta col·laboració amb els professionals de l’educació com ara mestres, tutors / es, coordinadors / es, responsables de departament o directors / es de lleure, entre altres, des del primer contacte fins a la finalització de el servei. Entenem que una comunicació fluïda i de qualitat, és imprescindible per realitzar un bon servei, tant pèls més menuts com per a els / les seves acompanyants.

Tota la informació sobre a a els PROTOCOLS d’AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT , s’han elaborat a partir de les PRESCRIPCIONS establertes per la DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT I EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT . Els documents propis d’aquestes Àrees de l’administració, és podin consultar als següents enllaços: ( enllaç 1 , enllaç 2 ).

A continuació us presentem el CATÀLEG ESPECIAL PER ESCOLES – AMPA / AFA ‘s i INSTITUTS , on trobareu la presentació dels espais on treballem, el ventall d’activitats de dia, colònies d’una o dues nits, estades sense activitat, activitats i serveis a l’ vostre centre, i d’altres serveis per esdeveniments amb el ventall de preus i a quines edats / cicles van dirigides: