ACTIVITATS ESCOLARS

A AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT, SL ens hem especialitzat en fer contents a tots aquells nens i nenes que ens venen a veure per fer activitats escolars, ja sigui en format de colònies, de sortida de dia i a qualsevol dels nostres espais de lleure, i aquest proper curs 2020-2021 ampliem el ventall d’activitats i cursos, per desplaçar-nos al vostre centre amb moltes temàtiques més!

Casa de colònies El Castell Vell (Llinars del Vallès)

Espai de Natura i Lleure El Cabirol (Vallgorguina)

Masia Can Llança (Sant Julià d’Alfou, Sant Antoni de Vilamajor)

El nostre objectiu és que després de realitzar els nostres serveis, aparegui una mescla d’alegria, satisfacció i, per què no, una mica d’enyorança per deixar enrere una jornada especial com la que han viscut els i les participants. Per aquest motiu, ens agrada treballar en estreta col·laboració amb els professionals de l’educació com ara mestres, tutors/es, coordinadors/es, responsables de departament o directors de lleure, entre d’altres, des del primer contacte fins al final del servei; entenem que una comunicació fluida i de qualitat és imprescindible per realitzar un bon servei, tant pels més menuts com per els seus acompanyants.

Tota la informació sobre els PROTOCOLS d’AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT, s’han elaborat a partir de les prescripcions establertes per la DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT i EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT. Els documents propis d’aquestes àrees de l’administració, es poden consultar als següents enllaços: (enllaç 1, enllaç 2).

A continuació us presentem el CATÀLEG ESPECIAL PER ESCOLES – AMPA’s i AFA’s, on trobareu la presentació dels espais on treballem, el ventall d’activitats de dia, colònies d’una o dues nits, estades sense activitat, la NOVETAT d’ACTIVITATS AL VOSTRE CENTRE i d’altres serveis per esdeveniments amb els seus preus corresponents i a quines edats estan dirigides: