Benvolguts pares i mares del Casal de Vallgorguina,

ja som a l’última setmana del Casal d’Estiu de Vallgorguina 2015 «Cultures del Món» i és per aquest motiu que volem que estigueu al corrent del què estem preparant… Una humil festeta ;)

En concret, aquest divendres celebrarem la cloenda del casal, la qual constarà de dues parts:

  1. Representació/Espectacle teatral per part del assistents a l’última setmana de Casal i oberta als pares/mares, tiets/tes, avis i àvies, i nens/es que hagin estat apuntats qualsevol setmana al casal. L’espectacle començarà a les 12:30h i tindrà lloc a La Fàbrica.
  2. Piscolabis a La Fàbrica obert a tots els assistents al casal durant qualsevol de les 6 setmanes. El piscolabis començarà a les 13h i tindrà lloc a La Fàbrica.

Clicant a sota podeu descarregar-vos o consultar la circular per tenir tota la informació a mà. Gràcies!

Última Setmana Circular Vallgorguina 2015

 

Bon dia a tothom!

Ens plau comunicar-vos que El Tercer Element ha estat l’adjudicatari del Casal d’Estiu de Vallgorguina 2015. Després de l’experiència acumulada durant sis estius a Llinars, i amb l’esperança de que enguany sigui el setè, afrontem el repte d’un casal en un nou municipi, carregat de noves possibilitats.

Convidem a tothom (avis i àvies, pares i mares, fills i filles i a tota la família si cal) a la reunió informativa que dissabte 16 de maig celebrarem a la sala de plens de l’Ajuntament de Vallgorguina a les 12 del migdia. Allà hi haurà explicació pels adults i un espai amb inflables perquè la canalla faci un tast d’allò que els espera al juliol: gresca, rauxa, companyonia… i molt més.

Us esperem, fins dissabte!

cartell vallgorguina imatge

 

Si voleu descarregar el cartell de Vallgorguina en .pdf, feu clic aquí