A continuació us presentem els diferents ESPAIS on treballem i executem els nostres serveis amb un breu resum per a cada un. Un dels nostres objectius és generar interès i inquietud per la preocupació del nostre entorn natural i el medi ambient, i en definitiva, per la conservació del planeta tenint molt present el reciclatge, la reducció de productes d’un sol ús i nocius, especialment el plàstic, la cura dels espais naturals i sentir-los com a propis.

La importància de consumir productes de proximitat i ser-ne conscients de la implicació del consum de certs productes i treballar i reflexionar sobre hàbits extremadament consumistes que caracteritzen la societat en la que vivim.

En general, la idea és tractar temes que tenen relació amb la voluntat de treballar per deixar un món més net i sostenible, sempre des de una perspectiva informativa i deixar als infants i joves que treguin les seves pròpies conclusions i puguin arribar a generar una opinió pròpia.

CASA DE COLÒNIES EL CASTELL VELL

(Masia Castell Vell S/N · Llinars del Vallès · 08450 · Barcelona)

Benvinguts a la El Castell Vell, una masia del segle XV, restaurada per a casa de colònies al 2010, situada al terme municipal de Llinars del Vallès (a 40 minuts de Barcelona) on natura i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència engrescadora i a l’hora en harmonia amb l’entorn del Parc Natural del Montnegre i Corredor. L’indret i el Castell són esmentats per primer cop al segle XI. Antigament anomenat també Castell del Far, fou aixecat, pel llinatge del Far sobre possibles runes ibèriques i romanes, cap al segle IX o X a l’est del coll de Can Bordoi, a 398 m d’altitud respecte el nivell del mar. Actualment El Castell Vell ofereix a escolars, famílies i grups la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure a l’espai exterior que consta de serveis exteriors, camp de futbol, piscina petita, graelles del berenador, taules, les esplanades i el bosc que defineix el nostre espai. Pel que fa els equipaments d’interior, comptem amb una sala polivalent de 45 m2, menjador de 50 m2, dormitoris per a unes 48 places i serveis (adaptats a persones amb mobilitat reduïda). En fi, El Castell Vell s’ofereix per realitzar trobades i celebracions per a grups i famílies, grups escolars que necessitin realitzar sortides escolars d’un dia amb o sense activitat dirigida i colònies de 2 o 3 dies.

ESPAI DE NATURA I LLEURE EL CABIROL

(Carretera C – 61 · Km. 9 · Vallgorguina · 08470 · Barcelona)

Benvinguts a El Cabirol, un espai situat al terme municipal de Vallgorguina (a 15 minuts de la platja d’Arenys i a 50 minuts de Barcelona) on natura i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència engrescadora i a l’hora en harmonia amb l’entorn del Parc Natural del Montnegre i Corredor. El Cabirol ofereix a escolars, famílies i grups la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure gràcies a les 2 hectàrees d’espai exterior amb serveis exteriors, camp de futbol, 25 graelles del berenador, taules, portxo de 70m2, terrassa, bar i les esplanades i l’arboreda que defineix el nostre espai. Pel que fa els equipaments d’interior, comptem amb un edifici de 1200m2 amb una sala interior de més de 200m2, serveis (adaptats a persones amb mobilitat reduïda) i molt més. En fi, El Cabirol s’ofereix per realitzar trobades i celebracions per a grups i famílies, grups escolars que necessitin realitzar sortides escolars d’un dia amb o sense activitat dirigida.

CAN MONTCLÚS (Complex Júlia)

(Camí del Cementiri · Sant Esteve de Palautordera · 08461 · Barcelona)

Benvinguts a Can Montclús, una Masia situada al terme municipal de Sant Esteve de Palautordera (a 50 minuts de Barcelona) on natura, esport i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència engrescadora en harmonia amb l’entorn del Montseny. Can Montclús ofereix a escoles, grups i empreses la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure i esport, gràcies a les grans dimensions dels espais exteriors juntament amb un seguit d’instal·lacions que inclouen: serveis i vestidors, camp de futbol, camp de sorra platja, pistes de pàdel, graelles del berenador, taules, porxo, terrassa, bar, diverses esplanades i l’arboreda que defineix l’espai. Espai adreçat a escoles, AMPA’s, AFA’s, que busquin realitzar: sortides escolars d’un dia amb activitat dirigida, festes final de curs o altres esdeveniments. Per altra banda, també ens dirigim a grups particulars, clubs esportius i empreses que vulguin realitzar activitats lúdiques com festes d’aniversari infantils, activitats per adults i altres serveis lúdics.

CAN LLANÇA (Piscines Alfou)

(Avinguda Alfou S/N · Sant Julià d’Alfou · 08459 · Sant Antoni de Vilamajor)

A la Masia / Restaurant CAN LLANÇA de Sant Antoni de Vilamajor podreu gaudir d’una jornada amb activitats esportives i refrescants, gràcies a les seves fantàstiques instal·lacions, que inclouen: zona d’herba amb parc infantil, piscines municipals amb socorristes (piscina gran i piscina petita per els més petits), camp de futbol, restaurant, bar, pàdel, frontó, tobogan petit i tobogan gegant.