Colònies · Activitats · Monitoratge · Esdeveniments · Celebracions · Inflables · Casals

Fulls d’inscripció i Documents informatius

Bona tarda pares i mares,

ja tornem a ser aquí com cada estiu per posar en marxa la maquinaria del Casal d’Estiu de Llinars. Com ja deveu haver vist pel poble durant aquesta setmana, avui divendres 29 a partir de les 18:30h i diumenge 31 de maig a partir de les 11:30h celebrarem les reunions informatives relatives al Casal d’Estiu 2015, Un viatge pel món. Allà us explicarem quin serà el funcionament d’enguany i concretarem les particularitats de cadascun dels tres casals (Casalet, Casal Lúdic Esportiu i Estiu Jove) amb els seus corresponents coordinadors. En acabar les exposicions, obrirem el torn de preguntes per resoldre els dubtes que us hagin sorgit i respondre tot allò que no hagi quedat clar.
De tota manera, si no podeu assistir a les reunions però teniu clar que voleu inscriure els vostres fills/es al casal, des d’aquí podreu descarregar el full de inscripció i un document amb la informació primària per poder inscriure’ls i assabentar-vos de les ubicacions, funcionament, àpats, altres serveis, etc. Les inscripcions les podreu efectuar des de l’1 al 5 de juny, de 10 a 13h i de 17 a 20h l’edifici de La Masoveria (davant de Can Mas Bagà).

A continuació, els enllaços de descàrrega dels documents que necessiteu:

Inscripció al Casalet 2015 / Informació general Casalet 2015

Inscripció al Casal Lúdic i Esportiu 2015 / Informació general Casal Lúdic i Esportiu 2015

Inscripció Estiu Jove_ 2015 / Informació general Estiu jove 2015

Ens veiem a les reunions i a les inscripcions!

A3 cartell llinars A5 Butlletí Casal Llinars 2015 revers (1)

 

 

2 comentarios

  1. Vanesa

    Nos gustaría saber si todavía podemos inscribir a nuestra hija de P3 para el mes de julio por la mañana o ya esta completo. Gracias.

    • El Tercer Element

      Bona tarda, Vanesa
      us hem respòs directament a la vostra adreça de contacte des de casalestiullinars@gmail.com. Moltes gràcies pel vostre interès i, tranquils, que encara sou a temps d’apuntar la vostra filla.
      Ens veiem al Casalet!