La Gran Liada

Atenció, tanquem inscripcions telemàtiques! Si hi ha algú interessat en apuntar-se a La Gran Liada 2015, encara és a temps: Dimarts 8 de setembre, abans de començar la gimcana a la Plaça dels Països Catalans, podrà inscriure’s in situ. Recordeu que les places són limitades.

Joves llinarsencs i llinarsenques,

fa menys d’un mes que en acabar el Casal ens vàrem despedir, i amb un xic de sort potser ens vam arribar a dir «fins aviat»…; el cas és que avui aquest «aviat» ja ha arribat!

Així que tornem a la nostra manera… per liar-la! Conjuntament amb l’Ajuntament de Llinars, estem preparant una gimcana dirigida a vosaltres, els i les joves de Llinars, a qui després de l’Estiu Jove i les vacances encara us queda bateria per petar-ho abans de tornar a l’època d’estudis…

Hem de reconèixer que durant els darrers dies ja hem rebut alguns correus preguntant en què consistirà la gimcana i demanant-ne informació; però la veritat -disculpeu les molèsties- és que no tenim intenció d’explicar-vos-ho ;) La gràcia de tot plegat és que, amb la majoria de vosaltres, ens conèixem bé i és precisament per això que us volem sorprendre amb tres proves que dificilment oblidareu. Només heu de saber que la gimcana es durà a terme el dimarts 8 de setembre a partir de les 11h, i començarà a la Plaça dels Països Catalans; i això és tot el què us explicarem per ara!

Pel que fa a les inscripcions, les quals podeu descarregar des d’aquí, aquí teniu una breu explicació de com funcionaran:

  1. Organitzeu-vos en grups de 6 integrants. Quan hagueu definit els 6 membres del grup; escolliu-ne un responsable i nom per l’equip.
  2. El responsable complimentarà degudament la inscripció; pot fer-se a mà o amb ordinador. A la inscripció trobareu els requisits per apuntar-vos a la gimcana. Us recordem que l’edat per participar és de 12 a 17 anys.
  3. El responsable haurà de fer arribar la inscripció via correu electrònic a info@eltercerelement.com o bé, si no és possible, també podeu fer-ho arribar a joventut@llinarsdelvalles.cat. Si heu fet la inscrpció manualement, s’haurà d’enviar escanejada com una imatge.
  4. Un cop enviada la inscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres amb les dades de contacte que hagueu especificat a la inscripció per comunicar-vos si hi ha places lliures i si heu quedat definitivament inscrits a La Gran Liada.
  5. Recordeu que les places són limitades. Així que quan abans us hi apunteu, millor!

Això és tot… per ara! Si necessiteu més informació, podeu contactar amb nosaltres escrivint a info@eltercerelement.com o joventut@llinarsdelvalles.com.

Sabeu que ens agrada muntar-ne de grosses, així que no sigueu vergonyosos/es i atreviu-vos a particpar a La Gran Liada

Inscripció La Gran Liada